Antonio David i Jorge Javier es retroben als jutjats: “Dany irreparable”

L'extertulià ha denunciat la productora i el presentador català ha acudit al judici en qualitat de testimoni

Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez s’han retrobat en els jutjats a primera hora d’aquest dimarts. L’extertulià va denunciar la productora del programa per acomiadar-lo de manera improcedent arran del documental de la seva exdona, de Rocío Carrasco. En ell l’acusava d’haver-la maltractat, al que la cadena va agafar-se per fer-lo fora del programa. El problema és que no hi ha cap sentència judicial que doni la raó a Carrasco, el que fa que Antonio David consideri que l’han acomiadat sense raó.

El jutge ha demanat que declarin alguns dels companys de programa d’Antonio David, entre ells Jorge Javier. El català assegurava a la sortida que la vista havia anat “bé”, sense entrar en detalls. Antonio David, per la seva banda, sortia amb gest seriós: “Ha sortit tot bé, com esperàvem. Simplement em reitero en el mateix, que els judicis s’han de celebrar aquí i no a televisió. Vinc perquè es repari el dany que se m’ha fet, que no se li oblidi a ningú i que s’acati la sentència dels jutges”.

L’extertulià es troba actualment sense feina i amb la imatge pública més malmesa que mai. Vol que reparin “el mal irreparable” que li han causat, el que l’ha motivat a denunciar la productora per la qual va treballar molts anys. Diversos mitjans asseguren que la retrobada amb els companys ha estat molt tensa, encara que no hi ha imatges del moment. De ben segur que aquesta tarda en donen més detalls a Sálvame.

Nou comentari