El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier amenaça en directe un company per voler marxar de ‘Sálvame’: “Obrirem el calaix de m…”
  • CA

Els punyals volen entre els col·laboradors de Sálvame dia sí dia també. La tensió és un element habitual cada tarda de programa, especialment entre els companys que es diuen de tot sense pietat. Tampoc no tenen per costum respectar tot allò que s’expliquen en privat, una confiança que trenquen molt sovint. L’últim a fer-ho ha estat Jorge Javier Vázquez, que revelava què li havia dit Kiko Hernández durant la pausa publicitària.

El col·laborador intentava que el presentador no ho digués, però de poc servia la seva súplica. Jorge Javier, ple de maldat, revelava què li havia confessat: “M’ha dit que té uns horaris terribles, que està cansat i que hi ha moltes hores que no li van bé. Que espera que el truqui Ana Rosa Quintana per anar a treballar els matins i així deixaria Sálvame“.

Kiko Hernández no negava haver-ho dit: “És cert, en aquest moment de la meva vida preferiria treballar amb ella cada matí”. Una revelació que no feia gràcia al seu company català, que l’amenaçava directament: “Fes el que vulguis amb tota la llibertat que tens, però com marxis del programa obrirem el calaix de merda que tenim preparat per a tu. Tenim Sálvame per a 15 anys més amb tot el que tenim guardat de tu. Ves amb compte que estan desgreixant el calaix. Ara bé, si vols marxar…”.

Jorge Javier Vázquez, molt crític / Telecinco

Kiko treia ferro a les seves paraules i titllava la seva petició de marxar de “ximpleria“: “Aquest és el meu programa. Les ximpleries que es poden dir a publicitat…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa