El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Indignació de Jorge Javier pels rumors sobre el seu acomiadament
  • CA

Jorge Javier Vázquez és en boca de tots des que deixés caure que s’estava plantejant deixar la televisió i marxar d’Espanya. Aquestes declaracions van sorprendre moltíssim i han donat peu a moltes especulacions. Tant és així, que s’ha vist forçat a concedir una entrevista a El Faro de la Cadena SER per aclarir què volia dir exactament: “Tots em pregunten si deixaré la televisió perquè he estat desaparegut… Però si he marxat dues setmanes de vacances per Nadal! Això vol dir que vagi a deixar la televisió? En aquella entrevista vaig dir que preferia marxar jo de televisió a què em fessin fora, però encara no ha arribat el meu moment de deixar-ho”.

I afegeix una denúncia: “I ara es destaca que hagi dit que marxaré d’Espanya com si això fos un rebuig cap a aquest país i no era la meva intenció. És cert que algun dia m’agradaria marxar per poder ser anònim i lligar amb tranquil·litat, però no ara. Espero que em quedi molt de temps aquí encara”.

El català es mostra preocupat per l’embolic que s’ha generat al seu voltant i reconeix que el director suprem de la cadena, Paolo Vasile, li ha enviat un missatge per preguntar-li què tal la tornada “a l’escola”: “Li he dit que m’he adonat que s’està millor a l’escola que al carrer”. Un presentador que reconeix que encara li queden ganes de treballar a televisió molt de temps i que no es planteja abandonar el vaixell.

Aquesta polèmica ha coincidit amb un anunci molt sorprenent de Telecinco que l’afecta a ell directament. Aquest dijous estrenen una edició nova de Secret Story en la que participarà gent anònima, un format que no comptarà amb Jorge Javier com a presentador. Als teleespectadors els ha sorprès que l’apartin d’un reality, tenint en compte que fins ell havia estat al capdavant de tots. La cadena ha explicat que han preferit posar-ne a d’altres perquè el Jorge Javier se centri a Sálvame, especialment ara que aquesta edició serà amb gent desconeguda: “Ell sempre ha dit que es mou millor en realities amb famosos més que amb anònims i és per això que no ens vam plantejar el seu nom per a aquesta edició”. Uns dubtes resols que caldrà veure si calmen els ànims i posen fi als rumors sobre la continuïtat de Jorge Javier a antena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa