Telecinco no n’ha tingut prou amb ‘Gran Hermano VIP’. El reality ha fet una audiència espectacular i ha tingut enganxats els teleespectadors més tafaners de Telecinco. Doncs bé, l’objectiu de la cadena és que no marxin a alguna altra, que segueixin divertint-se amb els problemes de convivència dels seus programes. L’última aposta? ‘GH DÚO’, una versió que acollirà a la casa de Guadalix a parelles -i exparelles- de famosos

 

L’estrella de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, tornarà a estar al capdavant d’aquest nou programa. Però la notícia és que la catalana Sandra Barneda deixarà d’acompanyar-lo en aquesta aventura televisiva. I és que la direcció ha decidit substituir-la per un altre de Barcelona, Jordi González, que dirigirà els debats dels diumenges. 

 

 

El pròxim 8 de gener, els més fidels a la cadena tenen una nova cita. Esperen que sigui una nova bomba, i per això estan desvelant les parelles de famosos a comptagotes. Quina sorpresa hi haurà? Alguns valents estan apostant per Barneda i Nagore com a concursants, el que explicaria la sorprenent decisió de deixar-la fora. O és perquè necessitaven trobar un forat per al Jordi? 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jordi González (@jordiglez) el

 

Sigui com sigui, ell ja es prepara per a aquesta bèstia televisiva. Seran tres mesos d’una gala rere una altra, hores i hores de televisió… I és per això que el presentador ja és a Madrid, després de passar totes les festes a Miami: “Ara Madrid m’espera amb fred i molta feina“. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me voy de Miami; ahora Madrid espera con frío y mucho trabajo. Bendiciones, precios@s

Una publicación compartida de Jordi González (@jordiglez) el

 

  

Barneda i González mantenen una bona relació, especialment des que treballessin junts a la quarta edició de ‘Gran Hermano VIP’. Seguiran sent tan amics ara que la catalana s’ha quedat sense feina ‘per culpa’ seva? 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa