El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi González trenca el seu silenci després d’un any sense feina
  • CA

Jordi González va ocupar durant molts anys un lloc destacat a Telecinco. El català va encadenar uns quants programes d’èxit, el que el va ajudar a potenciar la seva faceta de presentador. Darrerament, però, la cadena ha anat relegant-lo i no s’ha sabut gaire cosa sobre ell. De fet, durant l’últim any no ha estat al capdavant de cap espai.

Va estranyar que l’acomiadessin de La casa fuerte i encara més que ell s’esborrés tots els seus perfils a la xarxa. Poc després en treia ferro i es justificava: “He tingut sobredosi d’informació durant aquests 100 dies de reality i em venia de gust desconnectar”. Va ser llavors quan va assegurar que tornaria a televisió durant el mes de setembre, però no va ser així. Han passat cinc mesos i seguíem sense saber res d’ell fins que s’ha pronunciat a Rac 1.

El presentador català ha trencat el seu silenci per anunciar que tornarà a televisió d’aquí a pocs mesos. Està preparant la seva tornada, que arribarà com a conductor del debat de la nova edició de Supervivientes. A més a més, ha explicat que ha hagut de viatjar a Madrid per començar a treballar en la promoció del programa. Ja haurien fet les fotografies oficials i estarien gravant els espots que s’emetran a Telecinco. Encara no hi ha data d’estrena oficial, però Mediaset ha deixat caure que arrancarà poc després del final de La isla de las tentaciones.

Jordi González a GH VIP / Telecinco

D’aquesta manera posa fi a les especulacions, encara que són moltes les preguntes que haurà de respondre. Una falta de confiança de la cadena que pretén deixar enrere amb aquest nou projecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa