El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Males notícies per a Jordi González: una decisió dràstica de Telecinco fa perillar el seu programa
  • CA

Males notícies per a Jordi González. El presentador català és l’encarregat de posar-se al capdavant dels debats d’aquesta edició de Supervivientes, un espai que la cadena sempre reserva a les nits de diumenge. Aquesta sempre ha estat una de les grans apostes de la temporada, un dia que acostuma a tenir molts teleespectadors. El problema? Que enguany no aconsegueixen ser líders. Tenen un competidor potent, la sèrie turca Mi hija. A més a més, el càsting del reality no ha agradat gaire i no fan més que encadenar una polèmica amb una altra. És per això que Telecinco ha pres una decisió radical: eliminar el programa de Jordi de la graella del cap de setmana.

No el cancel·laran per sempre, sinó que el passa a les nits de dilluns. Una baixa audiència que els obliga a canviar de dia i a buscar alguna cosa que el reemplaci. Aquesta setmana, de moment, han optat per col·locar en el forat lliure una exitosa pel·lícula, la de Bohemian Rapsody de Queen.

Intentaran pujar d’audiència amb el canvi del debat a les nits de dilluns, però tampoc no serà fàcil. De fet, és el dia escollit per Antena 3 per estrenar la nova temporada de Mask Singer. El programa de les màscares presentat per Arturo Valls va resultar un èxit aclaparador l’any passat, per la qual cosa és d’esperar que ara torni a fer el mateix.

Jordi González a Supervivientes / Telecinco

Els teleespectadors manifesten el seu avorriment cada gala, una audiència amb ganes que acabi una edició sense massa gràcia ni molt bones xifres per a la cadena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa