El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ensurt de Jordi González: pateix un accident en directe i espanta l’audiència
  • CA

Jordi González ha patit un fort ensurt durant l’última emissió de Supervivientes. El presentador català és l’encarregat de posar-se al capdavant del debat dels diumenges, una de les gales més seguides de la setmana. El problema? Que ha patit un accident en directe que ha preocupat molt als teleespectadors.

El català estava donant pas a la publicitat quan, de sobte, patia una forta caiguda en directe que espantava els presents. Les càmeres ja no l’enfocaven, però se sentia un cop fort i una queixa seva. Estava baixant de les escales quan hauria ensopegat i hauria caigut: “Ai, hòstia”, se’l sentia cridar tot just després de sentir-se un cop.

Les imatges es viralitzaven ràpidament, fins al punt que el perfil de Twitter del programa també se’n feia ressò: “Si us plau, Jordi, digues-me que estàs bé“, escrivien.

En tornar de publicitat, el presentador admetia que és una mica maldestre i encara més despistat. Ara bé, se’l veia bé i sense cap evidència del cop de poc abans. Un ensurt que, afortunadament, no ha tingut conseqüències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa