Jordi González deixa tothom bocabadat en predir quan i com morirà: “Ho tinc claríssim”

El presentador català ha sorprès amb unes declaracions surrealistes sobre el seu futur

Jordi González ha concedit una entrevista a Planta Baixa, un retorn a TV3 en el qual ha fet un repàs sobre aquests últims mesos. La pandèmia ha afectat molt el presentador català, que s’ha mostrat més sincer que mai: “No esperava res del que m’ha passat aquest any. Algunes coses boníssimes a nivell personal, que no entraré, i d’altres que m’han dut a un límit molt fotut. Jo mai havia sentit la depressió. Havia estat en alguna etapa desanimat, però deprimit mai i ara m’estava començant a deprimir, no volia sortir del llit. Vaig trucar al meu psicòleg i em va dir que estava consumint massa informació i la teràpia va ser mirar notícies a partir de les 18 h de la tarda, abans no”.

A més a més, va veure com els seus diners es reduïen dràsticament: “Vaig perdre la meitat dels meus estalvis en una setmana. Les borses es van enfonsar i jo hi tenia diners. Treballant tota la vida i de cop veus com tot el que has guanyat es redueix a la meitat. Sort que el somni de la meva vida no ha estat fer molts diners, perquè seria un frustrat”.

Jordi González ha deixat clar que s’hauria retirat de la televisió fa molt de temps: “Ara bé, m’agradaria tornar a fer un late night a la setmana. A TV3 no tornaria, per això, perquè ja hi he estat”. Una de les parts més surrealistes de l’entrevista arribava amb una predicció del català sobre la seva mort: “Em moriré als 78 anys a causa d’un infart en un avió. Ho sé des de sempre, des que era jove”.

Un presentador que també aprofitava per criticar els polítics: “Durant la pandèmia, he percebut que la gent que ens governa és molt mediocre. Estem en mans de gent molt tronada, que es dediquen a la política perquè no volen treballar”. Sincer i sense pèls a la llengua, en una de les seves entrevistes més cridaneres.

Comentaris

    Pac 05/05/2021 8:31 pm
    Lo mas seguro que será cuando vaya a Australia.....

Nou comentari