El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco acomiada Jordi González, que reacciona de males maneres
  • CA

Telecinco ha pres una decisió sorprenent que ha deixat els teleespectadors encuriosits. La cadena està preparant un reality nou que tornarà a estar presentat per Jorge Javier Vázquez, el seu talismà. Normalment és Jordi González qui l’acompanya en els debats de diumenge. La sorpresa ha estat que han anunciat que en aquesta ocasió serà Sonsoles Ónega qui s’hi posarà al capdavant. 

Que hagin substituït el presentador català sense motiu aparent és estrany, d’igual manera que el missatge enigmàtic amb el qual González es va acomiadar de l’audiència durant l’últim programa de ‘Supervivientes’: “Deixa’m donar les gràcies a l’equip de la productora i de Telecinco. Ara bé, si no s’expressa, la gratitud no val res. Gràcies per la confiança que heu dipositat en mi. Ens veiem més aviat que tard”. 

Jordi González a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Quedava clar que no estava gaire content amb la decisió i que ho considera un atac després de tants anys. Aquest comiat tan fred i rancorós ho feia pensar, però la confirmació ha arribat poc després. Els seguidors del presentador s’han llevat amb una sorpresa: Jordi González ha esborrat tots els seus perfils a la xarxa. Ha eliminat l’Instagram sense explicar per què i sense ni tan sols fer un post de comiat. 

Una actitud molt estranya que dona ales a pensar que alguna cosa passa. Què li ha portat a prendre la dràstica decisió de desaparèixer de la xarxa? Sembla clar que no ho explicarà ell, així que la pilota està en mans de Telecinco. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa