Jordi Évole ha concedit una entrevista a El Intermedio per promocionar l’estrena del seu documental sobre Pau Donés. En una connexió des de Barcelona, el català ha xerrat amb el Gran Wyoming sobre aquesta última conversa amb el cantant abans de morir. El presentador de La Sexta s’ha mostrat molest amb què aquesta pel·lícula només estigui disponible als cinemes: “Què passa, que al senyoret Jordi se li queda petita la petita pantalla de La Sexta i necessita veure’s en una pantalla gegant? Si tu amb la mida que tens caps en una tauleta”.

Un comentari enverinat que ha fet molta gràcia a Évole, que es tapava la boca mentre se li escapava un “fill de p…”. Wyoming va escoltar l’insult perfectament, però, el que ha derivat en una discussió que va fer molta gràcia als teleespectadors: “T’ha sortit rodó, com als futbolistes. Coi, si et tapes la boca… doncs parla baix”.

Wyoming i Jordi Évole a 'El Intermedio'   La Sexta

Wyoming i Jordi Évole a ‘El Intermedio’ / La Sexta

El periodista reconeixia el seu error: “Tens raó, quina ximpleria haver-me tapat la boca i dir fill de p…”. Ha estat llavors quan el gran Wyoming seguia la broma encara més enllà: “Es nota que ets un noi de barri, educat… Podries haver fet un rot com un canyó. Et donem promoció i vens a fer mal”.  Però Évole continuava: “Ets tu, joder, que provoques”.

Bona sintonia i encara més humor en una conversa que ha generat moltes reaccions a la xarxa. 

 

Nou comentari

Comparteix