El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra oberta entre Jordi Évole i VOX: “Nosaltres riurem, tu no”
  • CA

Javier Ortega Smith, el dirigent i diputat de VOX al Congrés dels Diputats, ha donat positiu en coronavirus. Així ho informava el partit en un comunicat aquest dimarts, el que ha generat una allau de comentaris a la xarxa. Són molts els usuaris que han reaccionat a la notícia, entre els quals destaca el presentador Jordi Évole. És vox populi la mala relació del periodista amb VOX, ja que sempre denuncia que no el deixin accedir als seus actes i que no acceptin entrevistes amb el seu programa de La Sexta.

Doncs bé, tenint en compte aquest context, no sorprèn que Évole escrivís el següent tuit en assabentar-se del contagi de Smith: “Gràcies VOX per no deixar-nos entrar en els vostres actes”, deia irònicament tot referint-se al míting que va presidir Smith el passat diumenge (al qual no van tenir accés les càmeres d’Évole).

El perfil de Twitter de VOX és àcid dia sí dia també. No callen i tenen per costum respondre tots els atacs que reben. També han volgut enviar un atac a Évole després del seu missatge: “Com després ens demanis per cinquè cop que t’acreditem, riurem. Bé… Tu no“. 

Una guerra oberta a la xarxa que segueix ben activa i latent.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa