El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Évole, a punt de caure a terra en un nou atac de cataplexia en directe
  • CA

Jordi Évole està fent promoció dels nous programes de Lo de Évole, el programa de La Seta en el qual entrevistarà José María Aznar o Ibai Llanos entre d’altres. És per això que en pocs dies ha acudit a diversos programes de televisió de la casa com El Intermedio o El Hormiguero. De l’entrevista amb Wyoming el que més es va comentar, però, va ser l’atac de cataplexia que va patir en directe. Recordem que el presentador català pateix una malaltia derivada de la narcolèpsia que li produeix una pèrdua de força en la musculatura després d’un atac de riure. Doncs bé, durant el directe d’aquest dijous ha tornat a passar-li el mateix.

Estaven mantenint una conversa amb un teleespectador que acabava de guanyar 3.000 € quan Jordi Évole va començar a riure. De broma en broma fins a patir un nou atac de cataplexia en directe. Pablo Motos va espantar-se de valent en veure com el seu convidat es recolzava a la taula perquè notava que estava a punt de caure. El presentador el va socórrer i el va ajudar a mantenir-se dempeus, una situació tensa que va preocupar els teleespectadors.

“T’ha donat un atac, no? És que som idiotes. És culpa nostra. He sentit quan marxaves d’aquí”, va lamentar Motos. Jordi Évole va voler treure ferro al que acabava de passar, tot recordant el que havia explicat pocs minuts abans: “No és agradable i tota la meva gent sap que pateixo així i m’ajuden quan veuen que començo a patir un atac. El neuròleg m’està tractant i gràcies a això dormo millor a la nit. Intento no posar-me programes d’humor o trucades amb amics mentre condueixo perquè sé que tindré un atac de riure i pot ser perillós. He assumit bé que tinc això perquè en el meu cas no és greu. Sé que hi ha persones que la pateixen que ho viuen molt pitjor que jo i és per això que no vull frivolitzar. M’encanta donar visibilitat a aquesta malaltia i enviar ànims a tots aquells que la viuen pitjor. Jo fins ara l’estic vivint millor”.

Una conversa que no s’imaginaven que acabaria derivant en un atac de cataplexia d’Évole, que sembla acostumat i intenta restar-ne importància però que preocupa igualment sempre que protagonitza una escena així en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa