El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La línia vermella d’Évole: “No entrevistaria La Manada ni cap violador”
  • CA

Jordi Évole ha tornat a la graella televisiva amb un nou projecte que sembla que agrada. ‘Lo de Évole‘ va aconseguir un 11,7% de share el passat diumenge, una bona xifra que pronostica d’encara millors. Aquesta setmana, per exemple, espera superar-la gràcies a una entrevista a Oriol Junqueras des de presó que ha promocionat fins a l’avorriment.

L’objectiu d’aquest nou programa és intentar desmuntar el tabú de les presons en deu entregues: “No entenc per què segueix havent-hi aquesta opacitat amb la presó, crec que d’allà poden sortir moltes ensenyances. Obrir les portes a això suposarà un problema a qualsevol ministre, ja que sembla que si entrevistes segons qui ja penses com ells i et comencen a dir coses com blanquejador d’assassins“. 

Durant la presentació davant dels mitjans, el presentador ha explicat com va anar l’entrevista amb Junqueras: “Volia allunyar-me més de l’actualitat, però just ens va enxampar amb la compareixença de Torra. A la primera part de l’entrevista parlem de la seva vida a presó, i després ve la seva reacció en saber que Torra comença a fer campanya electoral”.

Jordi Évole entrevista Oriol Junqueras La Sexta

Jordi Évole entrevista Oriol Junqueras / La Sexta

Parlarà també sobre els delictes de trànsit que, a vegades, acaben portant gent a presó: “Aquest és el programa que més m’ha impressionat perquè se surt dels estereotips del que et pots trobar dins de presó. Espero que sigui útil i que ajudi a conscienciar, que sigui un programa d’aquells que arriben a les escoles i instituts”. I afegeix una història personal que va conèixer i que el va marcar: “Un nou que va tenir un accident de trànsit i que va donar positiu per unes dècimes. Ell té una participació menor, però mor una noia. Em va dècimes què va sentir en veure la noia a terra, quan va sentir el marit de la noia plorar…”.

El seu objectiu pel futur? Entrevistar els agents de la guàrdia urbana que estan sent jutjats ara per assassinat i també al narcotraficant gallec Sito Miñaco: “Tenim el seu sí, però no ens deixen entrar”.

'Lo de Évole', a La Sexta

La Sexta

I d’aquí, a confessar que hi haurà entrevistes que no veurem perquè es nega a parlar amb certs delinqüents. “Posaria el meu límit en els violadors. A La Manada, per exemple, no els entrevistaria. No els hi donaria més protagonisme del que ja han tingut. Ara bé, si un d’ells em diu que vol venir per explicar tot el que va passar i inculpar-se… Doncs mira, potser ho veuria amb uns altres ulls”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa