El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Évole envesteix durament el PSOE, el “responsable” de l’auge de VOX
  • CA

Jordi Évole va deixar clar des del principi que estava en contra de le repetició electoral, el que l’hauria portat a plantejar-se no votar com a “càstig” als polítics. A qui més va criticar en aquest sentit va ser a Pedro Sánchez, a qui considerava culpable d’haver arribat a aquesta situació. Finalment, després de repensar-s’ho, decidia acudir a les urnes per votar “contra l’extrema dreta, contra el racisme i per una solució dialogada a Catalunya”.

Els resultats de les eleccions del 10-N han evidenciat una caiguda subtil del PSOE, un potenciament de les forces independentistes catalanes al Congrés dels Diputats i una crescuda imparable de VOX, els grans guanyadors d’aquests comicis.

Jordi Évole / Europa Press

Què opina el presentador davant d’aquest nou panorama polític? Com era d’esperar, s’ha manifestat al respecte ben aviat: “El PSOE ha guanyat unes eleccions que mai no hauria d’haver convocat. La victòria més amarga de totes les victòries”.

I és que Évole els considera responsables de l’auge de VOX: “El dia que les eleccions convocades per un partit de centre-esquerre van consolidar l’extrema dreta a Espanya”.

Unes paraules clares i contundents que tornen a treure a la llum la seva opinió política. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa