El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fúria de Jordi Évole contra Joan Carles I: “Vergonyós i defraudador, volem penalització”
  • CA

Jordi Évole ha concedit una entrevista a Liarla Pardo per promocionar el seu programa amb José María Aznar. Ha parlat sobre l’expresident espanyol, però també ha aprofitat per mullar-se sobre la nova regularització fiscal que ha fet aquesta setmana Joan Carles I. El presentador català ha deixat clar que està convençut que darrere d’aquest ingrés a l’Agència Tributària s’amaga un frau de dimensions gegantines.

Molt decebut amb l’emèrit, Évole ha deixat verd el Borbó en directe: “Per regularitzar quatre milions d’euros ha hagut de defraudar moltíssims més… Si dic el que penso no sé si acabaria molt bé aquesta entrevista”, reconeixia.

“Crec que és un fet demolidor i em fa sentir vergonya que un cap d’Estat no pagui impostos en el nostre país. És una cosa que no hauria de restar impune”, etzibava de manera contundent.

Jordi Évole critica Joan Carles de Borbó en la seva intervenció a Liarla Pardo / La Sexta

Jordi Évole demana un càstig sever per un monarca que hauria defraudat Hisenda, l’Estat i també els ciutadans: “Tots aquells que estem acostumats a complir amb la Hisenda pública i pagar els nostres impostos no volem que això caigui en un sac foradat. Volem que hi hagi una penalització“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa