El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Évole pateix un atac de cataplexia en directe i espanta Wyoming

Jordi Évole pateix una malaltia crònica derivada de la narcolèpsia que provoca que, a vegades, pateixi petites pèrdues de coneixement quan riu. S’anomena cataplexia, la que fa que perdi el control de la musculatura durant uns segons. L’any passat va patir un parell d’atacs en directe a televisió, el que va aprofitar per parlar-ne una mica públicament i donar suport a altres malalts que la pateixen. Doncs bé, aquest dijous ha tornat a passar una cosa similar. El periodista català acudia a El Intermedio per promocionar l’estrena del seu programa Lo de Évole.

En la conversa amb El Gran Wyoming, tots dos feien broma sobre el desmai que havia patit l’any passat. I és que, en comentar la indignació de Vox per dir “mandonguilles” a les mandonguilles veganes, començaven les bromes i el presentador es posava nerviós: “Em diuen que he d’estar callat perquè no tinguis un atac, però és una responsabilitat. No vull que em porteu aquí nens bombolla… Ai, no riguis, Jordi. Ai, que li donarà l’atac al final!”, s’ensumava Wyoming. I, efectivament, Jordi Évole no podia evitar-ho i es veia obligat a col·locar el cap i els braços sobre la taula.

Jordi Évole pateix un altre atac en directe en l’entrevista a El Intermedio / La Sexta

“M’ho estava passant molt bé, però haurem de deixar-ho aquí. Jordi, em fotràs el programa! Que entri el SAMUR!“, es mofava el presentador mentre el convidat no es podia moure. Poc després, Évole publicava un tuit en el que intentava tranquil·litzar els teleespectadors: “Estic bé. Wyoming m’ha fet el boca a boca. Tot controlat. Una abraçada per a tots i totes!”, escrivia per treure ferro a l’incident.

Jordi Évole ha explicat que pren medicació i que ho té controlat, però igualment és molt difícil de controlar quan s’ho està passant bé i comença a riure. Ell sempre ha dit que el seu no és un cas greu, però sembla que cada vegada és més habitual que pateixi un atac així en directe. Caldrà que la resta de presentadors tinguin cura de no fer que rigui massa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa