Jordi Basté ha confirmat a Instagram que ha donat positiu en el test del coronavirus. No ha aclarit si podrà seguint intervenint a la ràdio durant els dies de confinament que té per endavant: “No són dies fàcils, però entre tots ho aconseguirem”, ha afegit. 

I explica: “Els hipocondríacs estem passant una mala època aquests dies per tot el que estem vivint al món amb el coronavirus. Això s’agreuja si, a més a més et diuen, com és el cas, que has donat positiu. Per tant, el pitjor no és que hagi d’estar 15 dies tancat a casa, que això ho hem de passar tots, sinó que no podré abraçar cap membre de la meva família ni a ningú que m’estimi. No són dies fàcils però entre tots ens en sortirem perquè aquest és un país que habitualment ens ensortim de totes”.

“Vull agrair primer al Grup Godó totes les oportunitats, a Rac1 el seu suport i la solidaritat del meu equip, de ‘El Món a Rac1’. Em van instal·lar un petit estudi de ràdio aquí, molt petit, i si em trobo bé demà m’hi posaré. Si no, qualsevol altra persona s’hi posarà per poder explicar i poder donar el bon dia a tot Catalunya”.

Jordi Basté  Instagram

Jordi Basté confirma que està infectat de coronavirus / Instagram

Una explicació que acaba amb una petició: “Comencem a posar en valor la sanitat en aquest país. Si us plau, pensem com pensem. Tots. I a partir d’ara, quan ens ensortim d’aquesta, perquè ens ensortirem, donem-li el que es mereix. En primera línia, que és com estan ells. Moltes gràcies per tot el que estan fent”. 

Nou comentari