El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Joe Lara, el Tarzán dels anys 90, en un tràgic accident d’avioneta
  • CA

William Joe Lara ha mort aquest cap de setmana als 58 anys en un tràgic accident d’avioneta als Estats Units. El mític actor que va interpretar a Tarzán en els anys 90, la seva dona i cinc persones més perdien la vida poc després que s’envolés l’avioneta que els havia de dur a Palm Beach (Florida).

Gwen Shamblin, la seva dona, era fundadora d’una congregació de l’església anomenada Remnant Fellowship, que ha estat l’encarregada de confirmar la notícia: “Confirmem la inesperada mort de set dels nostres líders, les millors i més amoroses persones. Ha estat una horrible tragèdia”. L’avioneta hauria caigut en el llac Percy Priest de Tennessee i no hauria deixat supervivents. La policia i els bombers es troben inspeccionant el llac en proves de pistes que puguin explicar què va causar l’accident.

La investigació està en curs i s’espera que se sàpiga alguna cosa més en les pròximes setmanes. De moment, però, ja són molts els seguidors de l’actor que han omplert la xarxa de missatges de condol.

Joe Lara, en una de les escenes de Tarzán en Manhattan / Europa Press

Joe Lara, conegut pel seu paper protagonista a la sèrie i la pel·lícula de Tarzán en Manhattan, també va aparèixer a American Cyborg o Steel Frontier. Es va retirar del món de la interpretació el 2002, per això, quan va decidir iniciar una carrera com a músic de country.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a maig 31, 2021 | 22:24
    Doctor Strangelove maig 31, 2021 | 22:24
    Com a actor era lamentable, i les seves pel·lícules ratllaven entre el ridícul i i la sèrie Z. De totes maneres, RIP. Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa