El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Última hora de l’estat de salut de Joaquín Sabina
  • CA

Joaquín Sabina va preocupar molt els seus seguidors en patir una forta caiguda durant un concert. En un primer moment es va pensar que simplement s’havia fet mal en una espatlla, però poc després el cantant va tornar a l’escenari en cadira de rodes per demanar perdó per haver de suspendre el concert: “He d’anar a l’hospital, em sap greu”. Un cop al centre hospitalari va patir un vessament cerebral, el que el va portar a ser operat d’urgència. 

Després de sis dies ingressat a l’UCI, el cantant va ser traslladat a planta i, posteriorment, va rebre l’alta. Des de llavors que segueix recuperant-se a casa, tal com han afirmat fonts properes a l’estrella: “Està bé“, resaven per tranquil·litzar els seus fans.

L’últim a pronunciar-se sobre l’estat de salut de Sabina ha estat el cantant Miguel Ríos, que ha donat l’última hora sobre el seu estat de salut. “El vaig estar veient el dia abans de l’actuació. Em va semblar un concert magnífic i ara ja se sap que està bé, afortunadament. Està bé, sí”, reconeixia el cantant.

Joaquín Sabina / Europa Press

Amb aquesta bona notícia els fans respiren més tranquils, mentre esperen que arribi el 22 de maig; la data en la qual Sabina repetirà el concert a Madrid en companyia de Serrat. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa