El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat perd els nervis i esbronca dues col·laboradores per faltar al respecte a un convidat
  • CA

L’últim programa de Cuatro al día ha estat carregat de tensió. Joaquín Prat ha deixat verdes les seves col·laboradores després que hagin faltat al respecte a un convidat. Estaven parlant de la pujada d’impostos que vol fer el govern central, el que ha generat un debat ple d’arguments que no tenien gaire a veure. El presentador demanava que no se n’anessin del tema, però Esther Palomera i Cristina Fallarás seguien defensant les seves postures.

Era llavors quan entrevistaven Jesús de Haro, propietari d’una agència de viatges. Molt preocupat per la complicada situació que travessen, demanava no haver de pagar més impostos: “Deien que ningú no quedaria enrere amb la pandèmia. Un any després, nosaltres no hem rebut cap ajuda. I ara voleu que em cregui que no apujaran els impostos?”.

Aquesta pregunta retòrica enfadava molt les col·laboradores, el que forçava Joaquín Prat a intervenir i demanar respecte cap al convidat: “Ja n’hi ha prou d’interrupcions. Siguem una miqueta respectuosos amb el seu testimoni. Intentem empatitzar, parli d’impostos o d’allò que li surti dels ous. És molt maco polemitzar, però tinguem una mica de respecte cap al seu testimoni”, esclatava visiblement decebut.

Joaquín Prat esclata en directe a Cuatro al día / Cuatro

Una esbroncada en directe que generava molt rebombori a la xarxa, que ràpidament es feia ressò de la tensió que regnava a plató en aquell moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa