El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat, pluriocupat a televisió: “Passo tot el dia a plató, això potser em costa el divorci”
  • CA

Joaquín Prat viu un moment professional molt dolç. El presentador triomfa al capdavant de Cuatro al día, el que compagina amb el seu paper a El Programa de Ana Rosa. En un principi va anunciar que deixaria la feina en el magazín de Telecinco perquè li ocuparien massa hores, però no ha trigat gaire en desdir-se.

“Vaig demanar quedar-me alhora amb Ana rosa i a ella li va semblar magnífic. És una oportunitat perfecta per poder fer el que més m’agrada. El problema és que això potser em costa el divorci, però em quedo a televisió des de les onze del matí fins a les nou de la nit i gairebé no veig la meva família”, confessa en una entrevista a Lecturas. Joaquín surt des del 2009 amb Yolanda Bravo, amb qui tenen un fill en comú.

Joaquín Prat i Yolanda Bravo, quan van presentar el fill a la premsa / Europa Press

El presentador gaudeix dels moments amb la seva família sempre que pot, però no sempre és fàcil: “Jo només veia el meu pare durant els caps de setmana i tinc un record esborrable d’ell perquè el cap de setmana ens dedicava tot el seu temps. El mateix faig jo ara amb el meu fill de cinc anys”, explica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa