El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat deixa en evidència Mónica Hoyos després d’una discussió
  • CA

La participació de Mónica Hoyos a ‘Gran Hermano VIP’ va evidenciar que és una dona de caràcter sense pèls a la llengua. L’odi que s’ha professat amb Míriam Saavedra, també exparella de Carlos Lozano, va ser un dels atractius principals del concurs… fins que la van expulsar. Ara bé, també està protagonitzant moments controvertits en el seu paper de col·laboradora des de plató.  Es baralla amb altres companys, critica algunes actituds dels concursants que segueixen dins de la casa…

 

Això sí, l’última polèmica que l’ha envoltat ha vingut arran d’un missatge que ha escrit a Twitter. Què ha passat? L’altre protagonista d’aquesta disputa és Joaquín Prat, el col·laborador de ‘El programa de Ana Rosa’. El magazín matinal analitza diàriament els progressos del reality en un espai que Prat aprofita per deixar clar que la seva preferida és la Míriam. Que doni suport a la seva arxienemiga públicament, no li fa gràcia a Mónica. I així ho ha fet palès a la xarxa.

 

 

Tot ha vingut arran d’un missatge que va escriure el periodista fa un parell de setmanes, quan va escriure: “Definitivament, Mónica ha perdut el cap”. Doncs bé, sembla que ella no ha vist aquest comentari fins ara, quan li ha contestat durament: “Entenc la teva devoció com a fan radical, però convèncer el públic tota l’estona, donant la volta a les coses, titllant les provocacions de sinceritat i així una llista de coses, em va sorprendre, la veritat”. D’aquesta manera ha volgut desacreditar-lo, deixar constància que no veu correcte que Prat intenti convèncer l’audiència per fer guanyadora Míriam. 

 

 

Però aquí no ha quedat la cosa, ja que Prat no ha volgut callar davant d’aquesta provocació. Com li ha contestat? Amb una clatellada que ha deixat la noia en evidència: “T’esperem Mónica a ‘El programa de Ana Rosa’ per parlar amb sinceritat del concurs que has fet i repassarem junts la llista de motius pels quals Míriam ha de ser la guanyadora. Salutacions!”. 

 

 

Acceptarà Mónica la proposta enverinada? La setmana vinent arribarà la gran final de ‘Gran Hermano VIP’, en una gala apassionant en la qual veurem qui acaba sent el guanyador: Míriam, el Koala o Suso. Es compliran els pronòstics i serà la polèmica Saavedra qui s’endurà el premi?

 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa