El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat, d’Antonio David: “És execrable, treu benefici de l’amor incondicional d’uns menors”
  • CA

El periodista Joaquín Prat ha estat l’últim en pronunciar-se contra Antonio David Flores, després que s’hagi emès el capítol 7 de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. Ho ha fet des de ‘El Programa de Ana Rosa’, en escoltar el testimoni de Rocío Carrasco sobre l’actitud d’Antonio David amb la custòdia dels seus fills i un conveni per les visites dels menors. Un conveni signat durant sis mesos que no va tenir resposta per part del pare i pel qual el presentador no ha dubtat a criticar a Antonio David.

Ana Rosa ha estat la primera a pronunciar-se sobre la relació de Rocío Flores amb la seva mare: “Té 25 anys i sap molt bé si ha estat manipulada”. Una declaració a la qual s’ha sumat Joaquín Prat, que no va tenir pietat amb l’actitud d’Antonio David després del divorci: “Ja tens la custòdia compartida, la dissolució dels béns de ganancials, per què cony vas a la televisió?“.

El presentador s’ha queda gelat després del testimoni de Rocío Carrasco i va encara més enllà: “Si és veritat que aquest conveni va ser signat per Rocío Carrasco i va estar sis mesos esperant perquè signés l’altra part mentre aquest senyor anava a ‘Crónicas Marcianas’ a dir que no li deixaven veure als seus fills, em sembla execrable, lamentable, horrorós, terrorífic…”.

Al presentador se li han acabat els adjectius per a qualificar el pla d’Antonio David per atacar a la seva dona públicament i guanyar la fama davant l’audiència de ‘bon pare’. Joaquín Prat, després de revisar de nou els documents en el vídeo, ha declarat: “És mercantilitzar amb els seus fills, és treure benefici a costa de l’amor incondicional d’uns menors”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa