El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat, amenaçat per donar veu a negacionistes: “He plorat més ara que en tota la meva carrera”
  • CA

Joaquín Prat va sorprendre l’any passat en anunciar que abandonava el seu lloc a El Programa de Ana Rosa per provar sort com a presentador de Cuatro al día. El periodista ha adquirit molta repercussió ara que està al capdavant d’un espai propi, des d’on crida l’atenció per la seva sinceritat i la manera directa d’entrevistar els convidats. Aquesta actitud, però, també li ha generat maldecaps: “He plorat més en aquest programa que en tota la meva carrera”, confessa en una entrevista a Ecoteuve.

L’espai ha duplicat l’audiència des que ell és el presentador, bones notícies que no s’esperava: “No les tenia totes perquè era un repte complicat”. El coronavirus ha marcat les informacions d’aquest primer any al capdavant, per la qual cosa ha donat veu a diferents personatges.

Un dels pitjors moments va arribar amb l’arribada dels negacionistes, a qui també va voler donar veu en el programa. Durant una entrevista a un d’ells, Joaquín Prat no va poder ocultar el seu malestar i el va acabar acomiadant de males maneres: “Jo vaig donar veu a un dels principals líders del negacionisme a Espanya. Vaig intentar, i ho dic de tot cor, que em donés arguments que poguessin sostenir la teoria que el virus no existeix. Vaig deixar-lo parlar durant cinc minuts, en els quals l’única cosa que va fer va ser atacar els mitjans de comunicació en un discurs erroni i inconnex“.

Joaquín Prat a 'Cuatro al día'
Joaquín Prat a ‘Cuatro al día’ / Cuatro

Aquella tensa connexió en directe va tenir conseqüències per al presentador: “Em va costar insults de tota mena i amenaces de mort a la xarxa, el que no és molt agradable. No sóc l’únic, però, el meu company Iker Jiménez rep amenaces de mort a nivell llegenda”. En el seu cas, però, Joaquín opta per no fer cas a les crítiques: “No faig ni tan sols un comentari sobre aquesta gent. Jo aposto per la gent que pateix les conseqüències d’aquest maleït virus i és per això que prefereixo parlar amb un sanitari, un epidemiòleg, un viròleg…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa