El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat aclareix quina és la situació laboral de Marta Riesco
  • CA

Des que va sortir la notícia de la nova parella formada per Antonio David Flores i Marta Riesco, la periodista ha intentat incansablement no convertir-se en el centre de la notícia. Peró no ho ha aconseguit. De fet, van ser els seus propis companys de ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a reportera, els que li van demanar que donés explicacions als teleespectadors sobre la seva nova relació.

I des de llavors molt s’ha especulat el paper que vol jugar Marta Riesco. Hi ha qui es creu les seves paraules quan assegura que no es vol convertir en un personatge públic i que vol continuar fent la seva feina de periodista i aixecant-se cada dia a les 5 del matí per treballar al programa dels matins de Telecinco, però també hi ha qui pensa que en realitat Marta vol protagonisme i que els mitjans de comunicació parlin d’ella.

Marta Riesco | Telecinco

I els dies que la periodista no va a treballar al seu programa salten totes les alarmes. Ha estat el que ha passat després d’unes declaracions del periodista Diego Arrabal, qui ha dit que Marta Riesco ha estat acomiadada de ‘El Programa de Ana Rosa’.

I ha hagut de ser el presentador del programa, Joaquín Prat, qui desmenteixi aquesta informació: “Això no és cert per res. Marta té avui el dia lliure, i demà quan torni continuarà treballant en aquest programa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa