Joan Carles i Sofia, junts durant les festes de Nadal?

Quan es va conèixer la decisió de Joan Carles Borbó de marxar lluny d’Espanya, molts van pensar que la seva dona l’acompanyaria. L’escàndol financer que esquitxa l’emèrit semblava que els arrossegaria als dos, una participació de Sofia que encara s’està investigant. Han passat tres mesos des del viatge sense retorn de Joan Carles, que continua a Abu Dhabi gaudint d’un dia a dia d’allò més relaxat. El matrimoni no s’ha vist en tot aquest temps, el que tampoc no sorprèn tenint en compte que diuen que fan vides separades des de fa dècades. Ara bé, les últimes informacions de la revista ¡Hola! deixen caure que la seva retrobada podria produir-se aviat.

El mitjà monàrquic per excel·lència assegura que Sofia troba el seu marit a faltar: “No està trista ni decaiguda, però sí preocupada per la pandèmia. En els últims mesos ha deixat molt present que afronta la rutina amb molta força i que es troba en un moment de la seva vida molt especial. També que adora els seus vuit nets, que desitjat que els Reis siguin molt estimats i que troba a faltar el rei Joan Carles, encara que parlen amb freqüència“. 

Això assegura una font propera de la grega a la revista, el que sobta bastant. No es coneixien aquestes trucades entre ells i encara menys es pensava que es trobessin a faltar. Després de tant de temps sense veure’s, Sofia estaria desitjant tornar-lo a veure. Quan podria produir-se aquesta reunió? Des de la Casa Reial confien que pugui produir-se aquest Nadal: “No s’han vist en aquests tres mesos, però espera passar amb ell el Nadal. Es nota molt l’estima i la complicitat que es tenen. Són companys de vida i grans amics”.

Els reis Joan Carles i Sofia   Europa Press

Els reis Joan Carles i Sofia en una foto d’arxiu / Europa Press

Un matrimoni poc convencional i ple d’infidelitats, això queda clar. Ara bé, les fonts més properes a l’emèrita insisteixen que entre ells existeix una millor relació del que la gent pensa. Sigui com sigui, el que cal destacar és que tinguin previst veure’s aquest Nadal. On serà aquesta retrobada? Viatjarà Sofia fins a Abu Dhabi per passar les festes amb el seu marit? O serà ell qui es desplaci? Fa temps que alguns amics de Joan Carles insinuen que podria estar planejant el seu retorn a Espanya, ni que sigui per una petita temporada. En cas que decideixi tornar a Madrid per passar el Nadal amb la família, se n’assabentarà la premsa o ho mantindran en secret? Tenint en compte la mala publicitat que l’envolta, el més probable seria que es decantessin per no anunciar el viatge. Caldrà esperar per veure com actuen. 

Nou comentari