El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La premsa internacional critica la fredor de Joan Carles I amb Sofia
  • CA

La mala relació entre els reis Joan Carles i Sofia era un secret a veus. Fa anys que s’especula amb un possible divorci i que es parla d’una separació de facto. Cada cop costa menys veure’ls junts i, evidentment, encara és més estrany veure un gest d’estima entre ells. A principis d’any va filtrar-se una petició desesperada de la reina emèrita, de fet, que hauria parlat amb el seu fill Felip perquè no la tornés a fer coincidir amb el marit a cap acte públic. 

Des de llavors, han estat mesos sense veure’s… Fins fa un parell de setmanes, quan van deixar el mal rotllo enrere i van marxar de viatge a Hannover junts. No es tractaven d’uns dies romàntics, per això, sinó familiars: i és que van anar-hi per animar el seu net Pablo Urdangarin durant un partit d’handbol.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Bekia (@bekiaes) el

Els fotògrafs van sorprendre’s de valent en veure’ls junts, acompanyats de les dues filles i vestint la bufanda de l’equip del net. Tot per la família? Això semblava, encara que també pels amics. I és que aquest cap de setmana han tornat a aparèixer junts durant el funeral del Gran Duc de Luxemburg. Les monarquies europees han fet acte de presència durant l’últim adéu, el que ha permès tornar a veure els emèrits representant la corona espanyola.

No és gens habitual veure’ls junts, el que fa que hagi tingut un gran valor informatiu. Però aquesta imatge no només ha cridat l’atenció a Espanya, sinó que també se n’ha parlat a la resta d’Europa.

Els reis emèrits, Sofia i Joan Carles

Els reis emèrits, Sofia i Joan Carles / Europa Press

 

La premsa internacional ha destacat que hagin deixat de banda les seves diferències: “Ell limita els seus desplaçaments en funció de la seva salut. Va anar a Hannover acompanyat per la seva dona, la reina Sofia, amb qui és notòriament públic que només manté relacions de pura cordialitat“.

I d’aquí, a analitzar la foto del funeral: amb Sofia sota un paraigua negre i Joan Carles recolzant-se en un bastó i un home per poder caminar bé. Molts han destacat aquest empitjorament, ja que mai no se l’havia vist amb tantes dificultats per caminar. Això sí, el més habitual és que parlin sobre la seva -nul·la- relació amb Sofia. Destaquen que són freds, que és difícil veure’ls junts i que sembla evident que no fan vida de parella. 

Els reis emèrits Joan Carles i Sofia

Europa Press

Envoltats d’una gran expectació mediàtica, també a altres països. Tornaran a aparèixer junts aviat? O aquesta calma és temporal?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa