El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La humiliació més cruel de Joan Carles a Sofia davant els amics: “He de saludar els sogres”
  • CA

La biografia de Joan Carles de Borbó que ha publicat Pilar Eyre revela autèntiques perles. La periodista catalana el descriu com un home “turmentat i depressiu” que hauria viscut una infància desgraciada i que no hauria superat que el cassessin amb una dona a qui no estimava. N’ha donat més detalls a Els Matins de TV3, en una entrevista que ha aprofitat per treure a la llum anècdotes ben curioses.

Considera que Joan Carles ha tingut tres grans amors a la seva vida, entre els quals no destaca Sofia precisament. Entre elles, un nom protagonista: el de Corinna. Pilar Eyre explica que la seva obsessió per l’alemanya va arribar a tal extrem, que Joan Carles es quedava tardes senceres tancat al despatx en silenci mentre esperava que ella el truqués. En cas que finalment no el truqués, la seva desesperació el portava “a llençar el telèfon contra els vidres”.

Marta Gayá també ha estat una de les persones més importants de la seva vida. L’empresària mallorquina va ser amant del rei durant 18 anys, una proximitat que no han perdut perquè continuen sent grans amics. Joan Carles la consideraria un dels seus suports principals, una dona fidel que sempre s’ha mantingut molt discreta pel que fa a la seva relació. Pilar Eyre treu a la llum una anècdota que revela fins a quin punt la seva aventura era coneguda: “Un dia, Joan Carles i Sofia es trobaven al Club Nàutic de Palma amb un grup d’amics. Va haver-hi un moment en el qual Joan Carles va excusar-se davant de tots: “Perdoneu, he d’anar a saludar els meus sogres“. El problema? Que feia referència als pares de Marta Gayá… davant de la seva dona, sense vergonya. Era un amor públic que tothom coneixia i ningú no ho deia”.

Pilar Eyre parla sobre la relació de Joan Carles i Marta Gayá als ‘Matins’ – TV3

Pilar Eyre assegura que Joan Carles creu que ha fet molts sacrificis pel tron. Entre ells? Renunciar a un dels amors de la seva vida per casar-se, obligat, amb Sofia de Grècia: “Va estar a punt de no casar-se amb ella. La xicota que tenia per llavors li va enviar un telegrama en el qual li demanava que no es comprometés oficialment, que la truqués a ella abans. El pare de Joan Carles la va veure i va estripar la carta abans que ell la pogués llegir. Tot podria haver canviat molt, en cas que Joan Carles hagués parlat amb ella… Tot va ser un desastre, des de la nit de bodes. Joan Carles i Sofia van compartir habitació fins que va néixer Felip. Allà l’emèrit va començar a buscar sexe i afecte en altres dones“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa