El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles i Sofia reapareixen en el funeral d’un important empresari
  • CA

Els reis Joan Carles Sofia han reaparegut en el funeral de Plácido Arango. No se’ls veia públicament des del comiat de la infanta Pilar, el que torna a mostrar-los de negre en un ambient trist. En aquesta ocasió es tracta de l’últim adéu a l’empresari, el fundador del grup empresarial de VIPS.

El rei Felip va manifestar fa poc que el considerava com un mentor, ja que va acompanyar-lo i li va donar moltes lliçons. No hem vist Felip i Letícia en el funeral, encara que sí que han enviat un comunicat a la família per mostrar les seves condolencies. 

Els reis Joan Carles i Sofia, en el funeral de Plácido Arango Europa Press

Els reis Joan Carles i Sofia, en el funeral de Plácido Arango / Europa Press

L’assistència de Joan Carles i Sofia ha suposat la seva reaparició, el que ha permès tornar a veure l’emèrit visiblement més prim. Des de l’operació cardíaca a la qual es va sotmetre aquest estiu, que ha reduït molt les seves aparicions públiques. Durant el funeral se l’ha vist prou bé, per això, molt atent a la resta d’assistents. L’hem vist, de fet, abraçant alguns exministres de Felipe González. 

Joan Carles i Sofia s’han dedicat mostres d’estima, somrients i atents l’un amb l’altre. 

Els reis emèrits, en el funeral de Plácido Arango Europa Press

Europa Press

El rei Joan Carles, en el funeral de Plácido Arango Europa Press

Europa Press

Pràcticament ja no arriba informació sobre el rei emèrit, que se centra en una vida de descans després de la seva renúncia a l’agenda oficial. Només el veurem en regates, bodes i funerals?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa