Joan Carles I podria haver estat a l’octubre a Espanya

Asseguren que hauria vingut per una revisió mèdica i que va passar per Barcelona

Molt s’està especulant aquests darrers dies sobre què farà Joan Carles de Borbó aquest Nadal. Estan creixent considerablement els rumors que asseguren que tornarà a Espanya, sobretot després que ho digués el seu amic íntim i periodista Carlos Herrera. Però el que ningú ha dit encara és que el rei emèrit espanyol podria haver estat ja a Espanya, després de marxar a Abu Dhabi.

 

Segons ha revelat Kiko Matamoros al programa ‘Sálvame’, el fotògraf Gustavo González diu tenir una informació d’una molt bona font, que assegura que Joan Carles I hauria vingut a Espanya el mes d’octubre: “Diu que està constrastat, va passar un reconeixement mèdic, va dormir a Zarzuela, va passar per Barcelona i va tornar a Abu Dhabi”.

 

A més, la presentadora del programa de Telecinco, Carlota Corredera, assegurava que “s’està preparant el palau del Pardo, antiga residència de Franco, perquè s’instal·li allà Joan Carles”. Tot i això, el periodista Luis Miguel Montero afirmava que l’emèrit tornarà per Nadal, dates que passaria al costat de la infanta Elena, però després marxaria: “Només vol viure a la Zarzuela perquè diu que ha estat casa seva en els últims 50 anys, i no entén per què s’hauria d’anar a un altre lloc”.

Minuts després, la presentadora rebia una comunicació de Patrimoni Nacional que apuntava que les obres que s’estan realitzant al Pardo són per millorar les cuines i que no els consta una visita del Rei.

Nou comentari