Pilar Eyre publica un llibre explosiu sobre Joan Carles: “Provocador i dur”

La periodista treu a la llum alguns negocis ocults de la joventut de Joan Carles

Era un projecte molt secret, però Vanitatis ha filtrat la que serà una de les bombes editorials d’aquesta tardor: Pilar Eyre publicarà un llibre sobre Joan Carles de Borbó que “farà mal a molta gent”. La periodista ha confirmat la notícia poc després, estupefacta amb què hagin pogut saber-ho quan havien fet signar contractes de confidencialitat a tothom per mantenir-ho ocult fins a l’anunci del proper dilluns. Un dels primers lectors del manuscrit afirmen que és una biografia “provocadora i dura” que no agradarà a la Casa Reial.

Joan Carles I   Europa Press

Europa Press

La cronista ha volgut analitzar la biografia de Joan Carles, el que li ha permès conèixer el modus operandi que tenia abans de la mort de Franco per fer negocis i ampliar el seu patrimoni personal. Apareixeran alguns negocis de l’emèrit d’abans de ser coronat, els que de ben segur que acaparen moltíssima atenció mediàtica.

Corinna comptarà amb un capítol propi, així com també apareixeran per primer cop els noms de dones conegudes que fins ara no se sabia que havien mantingut relacions amb Joan Carles.

 

El nom del llibre? Yo, el rey. Se sabran més detalls en el comunicat que publicarà l’editorial la setmana vinent, en la qual sembla que també ensenyaran la portada. Pilar Eyre ha afirmat a Twitter que considera que és el seu deure explicar la veritat en aquest text que farà que la gent “no vegi Joan Carles amb els mateixos ulls”.

Nou comentari