El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ingrid Sartiau: “Tinc cartes que demostren que Joan Carles és el meu pare”
  • CA

Sempre s’ha dit que la llista d’amants de Joan Carles Borbó és interminable. Tenint això en compte, no estranyaria que tingués més d’un fill extramatrimonial. Ell no n’ha reconegut cap, per descomptat, però són molts els que afirmen ser fruit d’una aventura de l’emèrit. 

Entre els casos més sonats, destaca el d’Ingrid Sartiau. Des del 2013 que intenta que es demostri que Joan Carles és el seu pare, amb batalla judicial pel mig. La belga no ha tingut sort en els judicis, amb un Tribunal Suprem denegant la seva demanda amb l’aforament del monarca com a excusa. A més a més, deixaven clar que creien que era una demanda plena de contradiccions i “plenament falsa”. Ella va intentar que s’adonessin que no ho feia per diners, però no va aconseguir-ho.

Ingrid Sartiau i Joan Carles en un muntatge creat per ella mateixa Instagram

Ingrid Sartiau i Joan Carles en un muntatge creat per ella mateixa / Instagram

Ella no llança la tovallola i continua lluitant per aconseguir que Joan Carles la reconegui. Així ho ha afirmat en una entrevista a ‘Look‘, en la qual arriba a assegurar que té proves de la paternitat de l’antic monarca: “És una llàstima que haguem de lluitar per guanyar-nos el reconeixement… Tinc cartes que proven que Joan Carles és, efectivament, el meu pare. Jo no vull ser princesa ni vull el cognom Borbó. Tot ho faig per una qüestió de respecte a la meva mare. Li demano a Joan Carles que m’escolti, que conegui els seus fills, poder explicar-li que tindré un net. Vull l’amor del meu pare, encara que sé que això no serà possible”. Sobre la seva complicada situació, només ha dit que li sembla “lamentable” que s’hagi hagut d’exiliar. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Ingrid Sartiau (@sartiau) el

 

De moment està preparant totes les proves noves per tornar a demanar una prova de paternitat: “M’ha costat gairebé una depressió i molt de dolor, perquè el tribunal va considerar que estava venent una fantasia. Tinc la mala sort que sigui un rei, però hagués fet el mateix si fos un carnisser”. Caldrà veure si té més sort en una nova demanda i si les proves que està reunint seran suficients. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa