El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles de Borbó decideix no tornar a Espanya per Nadal
  • CA

Molt s’ha especulat aquestes darreres setmanes sobre si Joan Carles de Borbó tornaria a Espanya per passar el Nadal. Però sembla que l’emèrit espanyol ja ha pres una decisió: no ho farà, segons ha informat la de Cadena Cope. Segons aquesta informació, el Monarca hauria transmès un missatge als seus amics més propers en el qual assegura que hauria decidit no viatjar a Espanya en aquestes dates nadalenques per raons relacionades amb la pandèmia de la covid-19.

En el missatge, Joan Carles afirma ser persona d’alt risc i prefereix l’estabilitat del lloc on es troba en l’esperança que tot millori, segons ha avançat el periodista Carlos Herrera, amic íntim del Borbó. L’emèrit va marxar d’Espanya a començaments del passat mes d’agost, després que sortissin a la llum els seus escàndols financers.

Des de llavors es troba a Unió dels Emirats Àrabs, on es manté apartat del primer pla mediàtic. La relació que ha mantingut Joan Carles de Borbó amb la monarquia d’aquest país va ser clau perquè es traslladés a l’emirat àrab.

Ingressat per Covid-19

Aquest dijous al matí s’ha fet públic que Joan Carles I va ingressar la setmana passada en una clínica d’Abu Dhabi després d’haver-se contagiat de covid-19, segons informa el diari ‘Ara’. Segons el diari, va ingressar a la Clínica Cleveland d’Abu Dhabi. Poc després, ña Casa Reial ha aclarit que el rei emèrit no està ingressat actualment per covid-19, segons fonts consultades per l’ACN.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa