El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els viatges més surrealistes de Joan Carles, amb Corinna i els seus exmarits
  • CA

S’ha parlat moltíssim de Corinna Larssen. Des que es filtrés la relació íntima que va mantenir amb Joan Carles de Borbó durant molts anys, que la premsa ha observat amb lupa tots els seus moviments. Les declaracions que ha concedit són més que sucoses, les que permeten saber més detalls sobre la seva aventura amb l’emèrit. Avui, en canvi, Pilar Eyre posa el focus en ella. Qui és Corinna i com han estat els seus matrimonis?

Ho explica en la seva columna de Lecturas: “Corinna és de molt bona família. Es va casar dos cops, la primera amb un financer milionari amb qui va tenir una filla, i la segona amb el príncep alemany Casimir zu Sayn-Wittgenstein, amb qui va tenir a Alexander. Amb els dos manté una excel·lent relació. Ella no era submisa ni frívola ni cortesana i això li va agradar a Joan Carles, que després d’estar dos dies amb ella va saber que s’havia enamorat. A partir de llavors, la seva vida va canviar per sempre. Només pensava en ella, en com passar més temps junts, com oficialitzar el seu estatus… Va intentar separar-se de la reina Sofia per contraure una mena de matrimoni morganàtic, amb una persona de rang inferior, amb Corinna, però quan ho va proposar a Rajoy, aquest el va dissuadir. Fins i tot ho va parlar amb els seus fills, els que es van indignar”.

Explica la cronista catalana que Joan Carles i el primer exmarit de Corinna es van fer amics: “Eren íntims i, de fet, s’eixugava les llàgrimes en ell quan l’alemanya anava a Londres i el deixava sol”. Una de les anècdotes més curioses i surrealistes? Que a vegades viatjaven en companyia de l’exmarit de Corinna: “Viatjaven junts formant una estranya família i, a vegades, se’ls unia el segon marit amb la xicota. Ningú no sabia com explicar aquests desplaçaments, però llavors la premsa callava i s’ocupava en assenyalar la primera de Letícia”.

Princesa Corinna i Joan Carles / Europa Press
Corinna i Joan Carles coincideixen en l’entrega d’uns premis / Europa Press

“Els contactes de Corinna van augmentar gràcies a la proximitat del rei d’Espanya, però també és veritat que es va ocupar de Joan Carles en uns anys en els quals la família el tenia marginat. Quan anava a revisions mèdiques, l’acompanyava el seu amic Josep Cusí. I a l’operació del Clínic de Barcelona només estava Corinna agafant-lo de la mà”, explica Pilar Eyre.

Una relació que va acabar de la pitjor de les maneres, però, el que ha donat ales a l’alemanya per treure a la llum els draps bruts de l’emèrit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jordi a gener 20, 2021 | 16:09
    jordi gener 20, 2021 | 16:09
    li va el threesome? (menage a trois)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa