Revelat el sorprenent motiu de la ruptura de Joan Carles i Corinna

S’ha parlat fins a l’avorriment de l’aventura de Joan Carles de Borbó i Corinna. Aquesta és, sense cap mena de dubte, la infidelitat que més cara ha sortit a l’emèrit, tenint en compte que les filtracions que ha fet l’alemanya han estat un dels motius principals de la seva marxa a Abu Dhabi. Completament despitada, Corinna l’ha venut completament i pot arribar a causar-li problemes encara més greus. Ara bé, fins ara pràcticament no s’havia comentat mai quina havia estat la causa de la ruptura entre ells. L’encarregada de revelar la incògnita ha estat Pilar Eyre, la cronista reial millor informada del moment. La catalana explica en la seva columna de Lecturas quin va ser el detonant que va acabar amb els anys de relació: les infidelitats de Joan Carles.

L’amant va deixar Joan Carles perquè tenia més amants. Sembla un acudit, però la situació hauria estat així de surrealista. Pilar Eyre recupera unes declaracions de Corinna que no han tingut molta repercussió: “Ella mateixa va reconèixer que havia abandonat el rei per les seves infidelitats amb diverses dones… i, en aquella època, ell tenia 75 anys!”.

Joan Carles I i Corinna, en uns premis l'any 2012 / Europa Press
Joan Carles I i Corinna, en uns premis l’any 2012 / Europa Press

Sofia de Grècia, farta de les humiliacions i enganys del marit, li hauria demanat explicacions. Ell, sense cap mena de vergonya, li hauria dit que no volia que es fiqués en la seva vida i que seguiria fent el que li donés la gana. Aquella conversa va suposar la ruptura de la parella, que va començar a fer vides separades: “Sofia no havia tingut més remei que acceptar la situació i, a vegades, fins i tot intentava posar-hi una mica d’humor. Un dia de Corpus Christi en el que els reis visitaven un convent, Joan Carles s’avorria i volia marxar. Sofia va quedar-se una mica enrere mentre parlava amb unes religioses, moment en el que Joan Carles va enviar el seu amic a buscar-la”. El confident de l’emèrit li hauria preguntat: “Senyora, pregunta el rei si és que penseu convertir-vos en monja de clausura“. Tota una provocació que hauria tingut una resposta encara millor de Sofia: “Diga-li que no seria dolent que s’hi convertís ell”.

Comentaris

    ciutada del mon Novembre 12, 2021 | 11:42
    putero i lladre ho te tot el borbó.
    i es multipliquen com a conills Novembre 12, 2021 | 13:22
    Déu n'hi do amb l'última llufa que ens va deixar el Caudillo ...

Nou comentari