El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’acte més incòmode de Felip i Letícia, amb Joan Carles i Corinna fent gala d’amor públicament
  • CA

Sembla més que provada l’existència d’una llarga llista d’amants de Joan Carles de Borbó. L’emèrit mai no ho ha negat i, de fet, fonts properes asseguren que ni tan sols amagava aquestes infidelitats a la família. Pilar Eyre ha sabut, per exemple, que el monarca va arribar a convidar Corinna a un parell de dinars amb la família. Unes reunions molt incòmodes, com era d’esperar, que resumeix en la seva última columna de Lecturas: “A Corinna li calia dir una frase a Joan Carles perquè aquest comencés a riure ben fort. Mai no he vist un home tan perdudament enamorat”, li expliquen a la cronista catalana.

“La presidenta d’una fundació que va dinar amb el rei, l’amant i altres patrons quan ningú no sabia qui era Corinna explica que va seure al costat de Joan Carles, que alternava l’espanyol i l’anglès i que va demostrar que coneixia quina feia feien”, el que torna a demostrar que l’emèrit la tenia al corrent de tot.

Quan va començar a sospitar-se que Joan Carles i Corinna tenien una relació seriosa? Segons Eyre, en els premis Laureus de Barcelona: “Corinna exercia d’amfitriona, coneixia els noms de tots i conversava amb la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin (els que la tractaven amb gran deferència). Felip i Letícia, en canvi, van optar per tornar a Madrid i reclinar la invitació a passar la nit a Barcelona després d’un acte en el qual van mostrar-se molt incòmodes“.

Princesa Corinna i Joan Carles Europa Press
Joan Carles i Corinna coincideixen en els premis Laureus de Barcelona / Europa Press

I aquesta incomoditat, a què es devia? Bàsicament a què Joan Carles i Corinna no van dissimular la gran estima que es professaven: “Intercanvien somriures i mirades còmplices. És tan difícil ocultar els sentiments amorosos! La reina Sofia, obligada a quedar-se a Madrid, patia en silenci encara que ja coneixia l’existència d’aquesta aventura del marit. Corinna ocupava una caseta a prop de La Zarzuela, en la qual Joan Carles passava les nits. El personal de la Casa Reial l’anomenava “la senyora del pavelló“. El fill de Corinna recorria els boscos amb una moto regalada per l’emèrit, a qui estimava molt i anomenada tiet rei“.

Una aventura que feia feliç Joan Carles, que sembla que mai no la va ocultar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa