Sospites a Palau: el fill de Corinna diu “papa” a Joan Carles I

65 milions d’euros és el que hauria ‘regalat’ el rei Joan Carles a Corinna l’any 2012. Uns diners que hauria tret, a més a més, d’una donació milionària del rei d’Aràbia… Tot molt sospitós i, a més a més, sense declarar. La justícia suïssa ho està investigant, el que ha tornat a col·locar el rei emèrit en el centre de l’atenció mediàtica. És per això que Pilar Eyre centra la seva columna de ‘Lecturas‘ en Corinna, l’amant més mediàtica de Joan Carles. La sorpresa, ja en el titular: “El fill de Corinna es refereix a Joan Carles com a papa“. 

Li deia papa! Alexander, el fill de Corinna Larsen, deia papa al rei Joan Carles! Ell l’estimava com a un fill. Mereix aquesta estima paternal 65 milions d’euros? Els serveis prestats per Corinna es poden quantificar en aquesta desbaratada dot que l’emèrit li va assignar el 2012?”, es pregunta la cronista. Pot semblar sospitós que es refereixi a l’amant de la seva mare com a “papa”…

És ben cert que Corinna no va deixar Joan Carles sol en cap moment: “Corinna i el seu fill van estar al seu costat en moments molt difícils, per exemple, quan van operar al rei d’un nòdul en el pulmó que es temia que fos un tumor maligne. Recordem que la reina Sofia va viatjar a Barcelona quan la intervenció ja havia acabat perquè tots els espanyols ens preguntàvem on dimonis era i va estar-se només unes hores en el Clínic, ni tan sols va arribar a entrar a l’habitació. Però això sí, ens va convocar als periodistes al vestíbul per dir-nos que el Rei evolucionava bé i que ella marxava a Madrid perquè tenia feina. Era dissabte. La infanta Elena estava a València en un concurs hípic i no es va molestar en desplaçar-se, tampoc no es va veure a Felip o Cristina. Però Corinna i Alexander eren allà i no es van moure del costat del malalt fins que no es va recuperar”.

El rei Joan Carles, a l'hospital  Europa Press (1)

El rei Joan Carles, a l’hospital / Europa Press 

Eyre recorda que Corinna i el fill també van estar amb Joan Carles durant el postoperatori: “El rei Joan Carles els volia tenir sempre a prop. Agraït, quan Corinna va haver de sortir del país ràpidament després de l’episodi de Botsuana, va regalar-li aquesta suma de diners fabulosa amb la qual una princesa pot portar un tren de vida de xeic a l’exili. El rei és generós. Ho corrobora Bouza, l’únic amic que osa tutejar-lo en públic, explicant que deixa les seves amigues “molt arreglades i els hi proporciona un bon passar”. Com a Marta Gayá, que va rebre dos milions d’euros entre els anys 2011 i 2012, segons els documents desvelats aquests dies”. Unes donacions a les amants que ara es comencen a investigar. 

Nou comentari