La reina Sofia està passant uns dies a Grècia amb la família, un retorn al seu país d’origen que podria acabar de convèncer-la per establir allà la seva residència permanent. El motiu principal d’aquestes vacances és celebrar el 81è aniversari del seu germà Constantí, instal·lat en una de les zones més luxoses de tot el país des del 2013.

Sofia i Constantí sempre han estat molt units, especialment quan els respectius fills eren petits i aprofitaven les vacances per passar uns dies en família a Mallorca. La relació del grec amb Joan Carles de Borbó, però, no ha estat tan estable. En la dècada dels 80 es deixaven veure junts en dinars suculents, sortien a navegar i l’emèrit els convidava a La Zarzuela en les dates nadalenques. Ara bé, poc després les coses es van tòrcer i actualment els cunyats no es podrien ni veure.

El punt d’inflexió va arribar als anys 90, segons El Mundo, quan van començar a sortir a la llum les primeres infidelitats de Joan Carles. Una periodista britànica va fer un documental en el que es parlava obertament d’aquesta faceta del monarca, una informació que va aconseguir gràcies a la mediació de Constantí. A Joan Carles el va enfadar moltíssim aquesta traïció del germà de Sofia, uns problemes que van sumar-se a l’entrada en la seva vida d’una de les amigues entranyables més importants, Marta Gayá.

El rei Joan Carles, amb la reina Sofia, en una foto d’arxiu / Europa Press

Sofia se sentia humiliada, per la qual cosa va començar a passar cada cop més temps en la casa del germà a Londres. Això va empitjorar encara més la relació dels cunyats, ja que a Joan Carles no li feia gràcia que acollís la germana i ajudés a la seva separació. Quan va començar a parlar-se de la seva infidelitat amb Corinna, les coses van anar a pitjor encara més.

Diuen que no se suporten, però Constantí va acudir al 80è aniversari de Joan Carles i sembla que haurien fet més o menys les paus. Uns problemes amb la família grega de Sofia que se sumen als existents a dins de la família Borbó.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Santi a juny 02, 2021 | 10:55
    Santi juny 02, 2021 | 10:55
    JUANITUUUUU EL PUTERUUUUUU !!!
  2. Icona del comentari de: maig 55 a juny 02, 2021 | 11:05
    maig 55 juny 02, 2021 | 11:05
    Quina barra haver de mantenir aquesta gentota.

Nou comentari

Comparteix