El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Falsa alarma: Joan Carles de Borbó dona negatiu en coronavirus

Joan Carles de Borbó ha reaparegut aquest cap de setmana durant el partit de Rafa Nadal a Abu Dhabi. L’emèrit i el tenista mantenen una boníssima relació des de fa anys, una amistat que podria haver generat greus problemes al monarca en el seu retir daurat. I és que aquest matí, només 48 hores després de la seva trobada, el mallorquí reconeixia en un comunicat que ha donat positiu en coronavirus. Això convertia Joan Carles en contacte estret, tenint en compte que van mantenir un dinar amb ell en què no van mantenir la distància ni duien mascareta.

La Casa Reial confirmava en un comunicat que el rei emèrit “està bé” i assegurava que el sotmetrien a una prova PCR “pròximament“. Amb aquesta prova podrien saber si el virus s’hauria transmès entre ells durant aquell dinar o si tot quedava en un ensurt. Finalment, han confirmat que la PCR ha estat negativa i que, per tant, Joan Carles no pateix coronavirus. La notícia del positiu del tenista havi espantat al cercle més proper de Joan Carles, que podria haver tingut molts problemes en cas que de contagiar-se si pensem en la seva edat i els problemes de salut que arrossega des de fa temps.

Aquesta notícia podria haver fet encara més difícil la hipotètica tornada de Joan Carles a Espanya, un desig del que es començava a parlar fa pocs dies. L’estat de salut de l’emèrit podria estar compromès, encara que fonts de la casa reial insisteixen que no té cap símptoma i que el tenista no l’ha contagiat. Sigui com sigui, la xarxa ha començat a bullir en especular sobre una malaltia de Joan Carles que podria haver complicat encara més la seva situació.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Veritas a desembre 20, 2021 | 15:49
  Veritas desembre 20, 2021 | 15:49
  Despres de dinar amb l borbó putero, el millor que pot fer el Nadal es fer-se una prova de detecció d'ETS...........
 2. Icona del comentari de: Català a desembre 20, 2021 | 15:50
  Català desembre 20, 2021 | 15:50
  A veure si el ditxós virus, que tans problemes ens ha portat i ens porta, per una vegada ens fa un favor. Encara que potser és una excusa per justificar que l'emèrit no torni a casa per Nadal.
 3. Icona del comentari de: JOSEP a desembre 20, 2021 | 20:08
  JOSEP desembre 20, 2021 | 20:08
  Nomes sigui PER HUMANITAT , Per mostra QUELS POLITICS Son millor que LA MONARQUIA , Tindrien que PORTAR EL REI JOAN CARLES-I A ESPANYA .. No per res AL JOAN CARLES No el Matara EL CORONAVIRUS El matara la seva Edat ja es molt gran . Jo crec els pocs anys li poguin quedar crec seria millor els pases a ESPAÑA serca de los sullos .. SOC ANTI-MONARQUIAS Pero como Cristiano que Sóc LA MEVA FE CRISTIANA En diu que PER HUMANITAT Quel portin a Casa ..NO Son pas molt millor molts politics que tenin a Espanya o a Catalunya san fet rics gracias a ser Corruptes ..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa