El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així va ser la trucada surrealista entre Joan Carles i Kiko Rivera
  • CA

Kiko Rivera ha estat l’últim entrevistat en el programa de Patricia Conde a Movistar +. Aquest dissabte el vèiem al Deluxe mentre criticava la germana i la cosina, un mal rotllo familiar que no ha tractat gaire en aquesta entrevista. Aquí, el DJ ha mostrat la seva cara més divertida i ha aprofitat per revelar un parell d’anècdotes molt curioses que han deixat els teleespectadors amb la boca oberta: “Tinc una anècdota brutal que em relaciona amb Joan Carles de Borbó“, deixava caure.

Un titular molt potent que venia acompanyat d’un relat molt xocant: “Vaig anar a Mi casa es la tuya, el programa d’entrevistes de Bertín Osborne, i l’endemà vaig trucar-lo per preguntar-li com havia anat. Va ser llavors quan em va dir que en aquell moment estava amb Joan Carles. Li va passar el telèfon perquè parlés amb ell!! L’emèrit em va dir que havia vist l’entrevista i que li havia agradat molt, que li encantava i que li faria gràcia anar a prendre alguna cosa amb mi”.

“Li vaig dir que seria una bomba si sortíssim a prendre alguna cosa junts”, afegia davant la cara de sorpresa de la presentadora. I és que realment costa d’imaginar una parella tan curiosa i estrambòtica parlant per telèfon sobre una hipotètica trobada. Ell assegura que és cert, el que molts teleespectadors han posat en dubte.

Joan Carles de Borbó en una foto d'arxiu / Europa Press
Joan Carles de Borbó en una foto d’arxiu / Europa Press

Kiko Rivera també va parlar una mica del seu gran tema, de la reconciliació amb la seva mare. Isabel Pantoja i el DJ van estar pràcticament un any sense parlar-se, però a poc a poc la situació va calmant-se. Ara bé, encara són lluny de tornar a tenir bona relació: “Quan vaig marxar de Cantora li vaig enviar un missatge en el que li deia que m’agradaria quedar amb ella a soles perquè vull preguntar-li un parell de coses. Em va contestar que és ella qui m’havia de preguntar coses a mi…”. Una resposta que evidencia que encara estan freds i que tenen unes quantes coses per aclarir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa