El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren detalls íntims de l’aventura de Joan Carles i Bárbara Rey
  • CA

Joan Carles de Borbó ha enganyat Sofia de Grècia en innumerables ocasions, pràcticament des del principi del seu matrimoni. És vox populi que la llista d’amants de l’emèrit és llarga i sorprenent, així com que va tenir tres o quatre preferides amb les que va mantenir relacions durant diverses dècades. Una d’elles és Bárbara Rey, la vedette i personatge televisiu. Ella estava casada amb el domador de circ Ángel Cristo, però això no va impedir que caigués en els encants del monarca espanyol. Avui és la cronista reial Pilar Eyre qui filtra detalls sobre la seva relació extramatrimonial en la columna Lecturas: “Bárbara volia ser l’única dona en la vida de Joan Carles, però mai no ho va aconseguir”.

Els va presentar Adolfo Suárez, amb qui Bárbara tenia confiança: “Senyor, us presento una amiga de Totana. És actriu, però té molta classe”. Aquest hauria estat l’inici d’una aventura que hauria durat més de 16 anys: “Joan Carles i Bárbara es veien dues o tres hores en el xalet d’un amic que vivia a prop de La Zarzuela. Ella anava on estigués Joan Carles, encara que fos fora d’Espanya per un viatge. Feien que entrés en una habitació d’hotel i llavors la nit no tenia fi”.

Bárbara Rey, en una foto promocional / Europa Press

També haurien quedat a casa de l’actriu quan ella aconseguia quedar-se sola. Pilar Eyre relata un episodi de l’hivern del 1994, quan l’actriu va esperar el monarca amb vi car, pernil bo i purs: “Bárbara estava nerviosa i aixecava la cortina. Fa fred, però l’ambient a casa seva és càlid i acollidor. Els nens estan amb el seu pare i el matrimoni dominicà ha marxat a una festa. Ella està sola, esperant el seu estimat. Es mira al mirall. És Marit García, Bárbara Rey per al món. Quin nom més premonitori! Perquè l’home que l’està esperant, el seu amor des de fa 16 anys, és el rei d’Espanya”.

Al llarg d’aquests anys, l’emèrit hauria agafat confiança a l’actriu i li hauria fet revelacions personals: “Bárbara sap que la relació entre Joan Carles i Sofia és inexistent des que va néixer Felip perquè ell li ha dit moltes vegades que no la suporta”. Unes confidències que ara surten a la llum i que demostren que no només mantenien relacions sexuals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a desembre 22, 2021 | 10:25
    JordiP desembre 22, 2021 | 10:25
    "Històries de Putilàndia", capítol 33.809

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa