Joan Carles, “fins als ous” d’Abu Dhabi: filtren com és la seva rutina

Fa un parell de mesos de la marxa de Joan Carles Borbó. L’emèrit va veure’s obligat a fugir del país, superat per les informacions que s’anaven succeint sobre els seus negocis corruptes. S’ha parlat molt de l’hotel de luxe en el qual està instal·lat, així com de la protecció que li ofereix el seu amic emir. Vida de rei, amb totes les comoditats imaginables.

Algunes fonts properes, però, asseguren que està fart d’estar allà tancat i que vol tornar a Espanya. Aquest és un escenari molt optimista, però, tenint en compte que no seria ben rebut. El seu amic Carlos Herrera descriu el seu estat anímic amb contundència: “Joan Carles està fins als ous d’Abu Dhabi”.

Vanitatis ha parlat amb altres amics del Borbó, que reafirmen aquest desig de l’antic monarca. En què centra la seva rutina, però? Què fa? Diuen que la salut és el tema que més el preocupa: “Fa exercicis diàriament amb l’equip d’especialistes que l’acompanya. Té màquines per exercitar el to muscular i un fisioterapeuta que l’ajuda a disminuir el dolor”. 

Joan Carles, en una foto d'arxiu   Europa Press

Joan Carles, en una foto d’arxiu / Europa Press

Una altra de les seves rutines implicaria llegir un dossier que li preparen amb les notícies d’Espanya més destacables: “Cada dia li entreguen un dossier amb totes les notícies que parlen d’ell, de la seva família o sobre qüestions d’interès nacional. No s’ha parlat res del que passa a Espanya, ni tan sols pel que fa als temes més frívols”. 

Estaria parlant més que mai amb els seus amics, aprofitant que mai no havia tingut tant de tems lliure. Protegit les 24 hores per l’equip de seguretat, afirmen que pràcticament no surt de l’habitació de l’hotel: “Ni tan sols va a restaurants perquè no té ànims”. Una estada en el país àrab que no estaria gaudint massa, però que el permet viure aliè als greus problemes que l’envolten. 

Nou comentari