El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren detalls sucosos de la vida sexual de Joan Carles de Borbó
  • CA

Joan Carles de Borbó ha fet parlar molt per la llarga llista d’amants que li atribueixen. Moltes fonts properes a l’emèrit asseguren que ha tingut una vida sexual molt activa, tal com confirma el llibre que Marta Cibelina acaba de publicar. L’escriptora ha analitzat el gen sexual dels Borbons, de qui sempre s’ha dit que són molt promiscus. En una entrevista a Informalia, l’autora revela alguns detalls molt cridaners: “A Joan Carles no li ha costat mai lligar perquè ha tingut un gran poder de seducció. De fet, les dones sempre han anat darrere seu i mai no l’han rebutjat”. Una fama que encara el persegueix: “Ho estem veient, de fet. Té 80 anys i segueix sent capaç de fer dos i tres quiquis al dia. Joan Carles destaca en quantitat i en qualitat, ben dotat i amb un bon cos en la seva joventut. Com més practiques el sexe, més manyós ets. Aquell que ha tingut moltes relacions, el té molt en forma”.

Sense cap mena de vergonya, l’escriptora revela tot el que ha descobert en aquests dos anys d’investigació: “A Joan Carles sempre li han agradat les dones amb presència, caràcter i segures de si mateixes. Em sembla baixa la xifra d’amants que li atribueixen. 5.000 dones? Ell ha tingut moltíssimes més dones que Julio Iglesias, qui diuen que n’ha tingut 10.000. Crec que el monarca ha superat el cantant”. Una xifra escandalosa que deixaria clar l’obsessió del Borbó pel sexe. El que l’autora ha pogut saber també ha estat que Joan Carles no ha tingut cap fetitxe: “És un home molt simple en aquest sentit. Hi havia una persona molt especial per a ell que es gastava moltíssims diners en roba interior, però era perquè a ella també li agradava”.

La portada del llibre de Marta Cibelina que revela intimitats sexuals de Joan Carles

L’escriptora deixa clar que Felip VI no ha heretat aquesta obsessió del seu pare, encara que també seria cert que ha tingut més relacions de les que s’ha filtrat: “Felip ha lligat molt, més del que sabem, però no ha arribat al nivell del pare perquè la mare el tenia molt controlat”. En el que sí que coincideixen, però, és en el tipus de dones que els han agradat; amb caràcter.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: PER QUÈ SERÀ? a novembre 02, 2021 | 12:51
    PER QUÈ SERÀ? novembre 02, 2021 | 12:51
    No arribem a fi de mes per culpa de la LLUM i ens passeu pels morros aquesta colla de borbons. Mentres el poble el hi paga les seves factures de les amants, nosaltres hem d'haver de sentir com torna pel Nadal l'un. Ja ni les criatures de 2 anys es dignen saludar a l'altre i el menyspreen amb l'ignorància de la santa inocència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa