El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
José Bono disculpa les aventures de Joan Carles: “És humà”
  • CA

José Bono ha reaparegut aquest dijous en la presentació del llibre de Fernando Rueda sobre Joan Carles I. Qui fos president del Congrés dels Diputats ha volgut parlar sobre l’emèrit i ha deixat clar que creu que s’ha equivocat: “Crec que els espanyols mereixen unes paraules d’explicació de Joan Carles”. Ara bé, alhora aprofita per reconèixer que li té estima: “No li desitjo cap mal en el capvespre de la seva vida. M’agradaria que no patís el que tots pensem que és evident que està patint. El seu fill ha renunciat a l’herència i això té la seva importància. Només diré que dels últims 18 reis que ha tingut Espanya, tots han conegut l’exili excepte Maria Mercedes d’Orleans i Felip VI. Si Joan Carles tornarà a Espanya? Jo si formés part de la seva família, li diria que pensés en els termes que més els convenen”.

La part és destacable del seu discurs ha tingut a veure, però, amb l’agitada vida sentimental de l’emèrit. José Bono va explicar l’any passat que va conèixer a Corinna Larsen: “Jo no sabia qui era, així que vaig ratllar el seu nom de la llista d’acompanyants de Joan Carles en un dels viatges. Ningú que jo no conegués podia volar amb ell. Ara bé, uns dies després em van dir qui era…”.

Què ha dit ara l’expolític? Sorprenentment, que considera que els ciutadans espanyols no haurien d’opinar sobre la vida amorosa (i extramatrimonial) de Joan Carles de Borbó: “Crec que aquests temes no haurien de ser d’interès nacional. El rei és humà i ha estat humà. Potser els seus pecats de la carn són els més cridaners, però per mi també són els més disculpables… si és que arriben a ser pecats. Són disculpables perquè no són fruit de la malícia, sinó de la debilitat“. Unes controvertides declaracions que de ben segur que fan parlar molt a la xarxa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a novembre 26, 2021 | 11:45
    fat boy novembre 26, 2021 | 11:45
    No, si a mi amb qui folla el tio aquest m'importa el mateix que amb qui ho fa el bisbe de Solsona. Pero les putes que se les pagui de la seva butxaca.
  2. Icona del comentari de: Bono loto a novembre 26, 2021 | 13:03
    Bono loto novembre 26, 2021 | 13:03
    I els robatoris? També és una cosa molt humana robar, i matar, i ser un genocida...
  3. Icona del comentari de: Ramon a novembre 26, 2021 | 13:37
    Ramon novembre 26, 2021 | 13:37
    I ara la justicia deixara tots els temes de fotres calers a la butxaca sense cap efecte. Diria que judicialment estem en una MERDA DE PAIS. Ja no vull dir politicament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa