El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles pateix una forta crisi: “Li fa molta por morir fora d’Espanya”
  • CA

Fonts properes a Joan Carles han enviat missatges contradictoris des que és a Abu Dhabi. Alguns amics han intentat deixar clar que aquesta estada és temporal i que l’emèrit té previst tornar a Espanya aviat. Ara bé, són molts aquells que neguen aquesta informació i asseguren, en canvi, que el Borbó és conscient que no pot tornar. 

De moment, ell continua amb la bona vida en els Emirats Àrabs. Allotjat en una suite de luxe i gaudint de totes les comoditats imaginables. Expliquen que cada dia rep un informe amb les notícies més destacables d’Espanya i un resum de tot allò que s’ha publicat sobre ell.

Aquesta lectura diària li hauria provocat una gran crisi aquesta setmana, per això. Així ho assegura El cierre digital, que posen èmfasi en la mort d’un dels seus amics més íntims, Fernando Falcó. Eren amics des de petits i han explicat que sortien junts “a lligar” com a divertiment. Assabentar-se de la seva mort a tants quilòmetres de distància l’hauria afectat més del que s’esperava: “Joan Carles està molt deprimit. Va patir una crisi després de la mort del seu amic, que ha suposat un xoc de realitat per a l’exmonarca perquè ha vist la vertadera situació del seu autoexili, sense poder anar a acomiadar-se d’ell personalment”. 

Un amic pròxim revela a El Español la principal por de Joan Carles: “Té un bon disgust ara mateix. Li fa molta por morir fora d’Espanya. Aquest 2020 està sent tremend per a ell, que va veure morir la germana el gener. Només veu pèrdues i el desert”. 

Joan Carles de Borbó Europa Press

 Europa Press

I d’una pèrdua propera, a una notícia que l’ha de preocupar molt també. OK Diario revela avui que Corinna s’estaria plantejant demandar Joan Carles davant del Tribunal Superior de Justícia de Londres en considerar que se l’està tractant com una criminal després de rebre els 65 milions d’euros per part de l’emèrit: “Serà una demanda que no només se centraria en Joan Carles, també hi ha d’altres persones que no cita”. 

Lluny de casa, un amic proper mort i una nova demanda a l’horitzó. Tot això hauria suposat un còctel per a Joan Carles que li hauria provocat una forta crisi, segons revelen algunes fonts. Una estada a Abu Dhabi plena de comoditats però no absenta de maldecaps. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa