El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles de Borbó, “estupendament bé i animat” en un hotel de 5 estrelles
  • CA

El periodista de la COPE Carlos Herrera està passant uns dies de vacances a Abu Dhabi. El locutor gaudeix del luxe dels Emirats Àrabs i no dubta en presumir-ne, tal com demostra en el seu perfil d’Instagram. Envoltat d’or i com un turista més, ha compartit una fotografia de la mesquita més important de la ciutat. Ara bé, també ha tingut temps de visitar un amic de qui acostuma a tenir exclusives bastant sovint: Joan Carles de Borbó.

El periodista ha dinat amb l’emèrit a l’hotel de cinc en el que està allotjat des que marxés d’Espanya l’any passat. El Español ha preguntat a Carlos Herrera com ha vist l’antic monarca i la resposta ha sorprès: “Ha estat un dinar molt agradable. Joan Carles està estupendament bé i molt animat. La veritat és que hem passat una bona estona. I sí, està desitjant tornar a Espanya com abans millor. Ara bé, és conscient que aquesta no és una possibilitat fàcil…”. Completament aliè als problemes que l’envolten.

El locutor no hauria volgut donar molts detalls més sobre una trobada que volien que fos secreta, però que va cridar l’atenció pel “gran desplegament de seguretat” que envolta el monarca. Carlos Herrera ha promès donar més detalls sobre la conversa amb ell quan torni al seu programa de la COPE, així que caldrà esperar a l’estrena de la nova temporada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa