Jiménez Losantos, contra Jorge Javier: “Mamarratxo, qui et creus que ets?”

La forta esbroncada entre Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban al ‘Sábado Deluxe’ encara té repercussió. Es van dir de tot per culpa de la crítica de la col·laboradora a la gestió que ha fet el govern de Pedro Sánchez durant la crisi del coronavirus. El presentador no estava disposat a permetre que els critiqués, encara que siguin amics íntims des de fa molts anys. La discussió va anar tan lluny que el català va acabar abandonant el plató, després de dir de tot a la seva amiga.

Ara és Federico Jiménez Losantos qui ha volgut mullar-se al respecte. Ho ha fet a ‘EsRadio’, on s’ha posicionat a favor de Belén Esteban amb un discurs que ha deixat verd Jorge Javier. L’ha criticat amb molta duresa, amb insults i desqualificacions incloses.

Federico Jiménez Losantos al programa de Bertín Osborne   Telecinco

Federico Jiménez Losantos al programa de Bertín Osborne / Telecinco

“És un noi amb talent, però amb el complex xarnego. Jorge Javier vol ser García Ferreras. Oblida-te’n. Fas bé la crònica rosa, però a política fas com Maruja Torres, el ridícul. Em fa pena que un home amb talent sigui tan inconscient sobre els seus límits. No saps res de política i el poc que saps són mamarratxades progres que hauries d’arxivar. El problema és que els directors del programa pensen el mateix. Són progres catalans que odien tot allò espanyol, són progres fastigosos que dominen les televisions i les productores”, engegava.

No content amb això, prosseguia amb el seu atac: “Tu estableixes el dret d’admissió, Jorge? Aquella és la mateixa gent que tu has convidat al sofà per guanyar diners, perquè Vasile no fa això per amor a Espanya. Ara menysprees Carmen Lomana? Qui et creus que ets? El que has fet és un menyspreu a tota la gent que veu ‘Sálvame’. Mamarratxo, qui t’has cregut que ets? El fiscal de Moscou? Però qui ets per parlar així de la gent a qui has llepat el cul 30 anys? Et riuràs ara de la crònica rosa? A mi no em cauen bé ni Cifuentes ni Lomana. Això ho puc dir jo, però tu? Aquesta gent és qui t’ha omplert les butxaques. Tu ets ric gràcies a aquesta gent. Va ser tan violent el teu enfrontament amb Belén… Ella va estar molt bé i continguda, a diferència teva que semblaves Sor Lucía Caram”. 

Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban

Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban / Telecinco

Unes dures paraules que encara no tenen resposta del presentador català, però que podria arribar aviat. 

Nou comentari