Totes les fotos de les vacances més especials de Jesús Vázquez a Eivissa

Jesús Vázquez i el seu marit Roberto han gaudit d’unes vacances a Eivissa molt especials. El matrimoni ha tornat a l’illa pitiüsa, una cita ineludible en els seus estius. Enguany ha estat encara més emotiu, per això, ja que els ha donat l’oportunitat de deixar enrere tot el patiment del confinament. El presentador gallec rebia aquí la bona notícia dels seus caps, que l’informaven que l’han escollit com a nou presentador de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. El fitxatge es farà efectiu a partir del mes de setembre, un projecte nou que torna a unir Jesús Vázquez amb els programes de cites.

Ha celebrat la bona notícia amb uns últims dies a l’illa en els quals han gaudit al màxim. Han fet de tot, tal com ha anat ensenyat per Instagram. Han pres el sol, s’han banyat a la platja, han anat en vaixell i moto d’aigua, han gaudit d’un jacuzzi, piscina, passejos… Tot, junts com des de fa dues dècades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caminar sobre las aguas. Mi pasión de verano ???

Una publicación compartida de Jesús Vázquez (@jvazquezoficial) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jesús Vázquez (@jvazquezoficial) el

A la tornada a Madrid, el presentador ha volgut compartir una reflexió: “La meva escapada a Eivissa i Formentera acaba. Torno agraït per haver pogut venir. Estar aquí ha significat que el pitjor de la pandèmia i el confinament ha quedat enrere. Durant aquestes setmanes he vist com la majoria de gent segueix sent responsable, però també altra que està passant l’estiu bojament com si tot hagués acabat i no existís el maleït virus. És com si volguessin viure l’estiu sense pensar en res creient que tornarem a la vida normal aquest setembre. Aquest comportament, a més a més d’irresponsable i insolidari, és estúpid. El virus segueix aquí, ho demostren els focus que no paren de créixer. Si no actuem amb responsabilitat, tornaran les morts dels nostres compatriotes i de la nostra ja debilitada economia. Si us plau, gaudim de les vacances i dels nostres éssers estimats però sense posar-nos a nosaltres i als altres en perill”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Floripondio? Mi escapada a Ibiza y Formentera termina. Regreso agradecido por haber podido venir. Estar aquí ha significado que lo peor de la pandemia y el confinamiento ha quedado atrás. Durante estas semanas he visto como la mayoría de la gente sigue siendo responsable, pero también otra que está pasando el verano a lo loco, como si todo hubiera acabado, como si ya no existiera el maldito virus. Es como si se quisiera vivir a tope el verano, sin querer pensar en nada, creyendo que en septiembre ya habrá tiempo de regresar a la vida normal y aceptar lo que tenga que venir. Ese comportamiento, además de irresponsable e insolidario, es estúpido. El virus sigue aquí, lo demuestran los numerosos focos que no paran de crecer. Si no actuamos con responsabilidad, volverán las muertes, de nuestros compatriotas y de nuestra ya debilitada economía. Por favor, disfrutemos de las vacaciones y de nuestros seres queridos, pero sin ponernos a nosotros ni a los demás en peligro. Os deseo mucha salud y muy feliz y responsable verano!?????

Una publicación compartida de Jesús Vázquez (@jvazquezoficial) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marinerito??????

Una publicación compartida de Jesús Vázquez (@jvazquezoficial) el

Unes paraules que han agradat molt als seus seguidors, que celebren que hagi gaudit d’uns dies romàntics de desconnexió amb el seu marit.  

Nou comentari