El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jesús Vázquez deixa tota l’herència als nens més desafavorits
  • CA

Les males notícies es multipliquen des que va començar la crisi del coronavirus. La pandèmia està afectant amb força a Espanya, el que provoca que els mitjans de comunicació no parli d’una altra cosa. Enmig d’aquesta situació dura i excepcional, Jesús Vázquez ha volgut compartir un raig d’esperança des del seu confinament a casa.

El presentador ha pres una decisió altruista que l’honra: deixarà tota la seva herència als nens més desafavorits. Així ho confirma en una entrevista a la revista ‘Pronto’ que concedeix després d’un viatge amb una ONG a Ruanda amb la qual està molt implicat.

Jesús Vázquez explica que com que no té fills amb el seu marit, han decidit deixar “absolutament tot” el que tenen als nens africans: “Quan jo ja no estigui aquests nens tindran una escola o un hospital perquè jo els hi hauré donat”, assegura amb orgull.

Una decisió que pren després d’un viatge a Ruanda en el qual ha visitat dos camps de refugiats com a ambaixador de bona voluntat d’Acnur. “Jo tinc una vida privilegiada, a vegades una mica boja per la fama, televisió, llums i flaixos. Els nens als camps de refugiats… És una cosa que m’obsessiona. Han estat víctimes d’abusos o violacions. Són la part més dèbil de la història”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRACIAS @12_meses Esta semana os contaré más cosas de mi trabajo para ACNUR en @mediasetcom ??

Una publicación compartida de Jesús Vázquez (@jvazquezoficial) el

Jesús ha fet molts diners després de les dècades que porta a televisió. Un contracte amb Mediaset de tres milions per temporada que se suma a tot el que guanya de les empreses que dirigeix amb el seu marit. Drets d’imatge i publicitat, un xalet a la zona nord de Madrid… Un dineral que deixa als més desafavorits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa