El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jesús Vázquez, furiós amb els joves que van de festa: “Desgraciats, irresponsables, egoistes i indesitjables”
  • CA

Les mesures restrictives per intentar aturar la propagació del coronavirus són estrictes, però igualment necessàries. Molts no entenen encara la perillositat dels contagis, el que els dona ales per organitzar festes il·legals. Una actitud denunciable i poc solidària que indigna a bona part de la població, entre la qual també destaquen alguns famosos. És el cas de Jesús Vázquez, que s’ha mostrat molt contundent i enfadat a Instagram en un post que no ha deixat indiferent a ningú.

El presentador de MYHYV denuncia, precisament, que encara hi hagi gent que vagi a festes clandestines: “A tots aquells que aneu per allà saltant-vos les normes i fent el que us dona la gana com si això no us afectés, vull dir-vos que estic cansat i fastiguejat de veure-us fent el ridícul en les vostres festes mentre altres lluiten per salvar vides o simplement contribueixen a frenar el contagi en complir les normes. Nosaltres també estem cansats de les restriccions, o us creieu que només sou vosaltres? Que a la resta no ens agrada anar de festa? Però ens aguantem per responsabilitat, per solidaritat i per patriotisme. Complim amb el nostre deure ciutadà”.

I afegeix un missatge clar: “Estem farts de veure-us posant en risc a tothom i ja és hora de dir-vos-ho. De debò no sou capaços de tenir un mínim d’empatia amb tant de dolor i patiment? Llavors potser hauríeu de pensar en quina mena de persones us heu convertit, si no podeu passar uns mesos sense satisfer les vostres ànsies egoistes de gaudir d’una estúpida nit de festa per contribuir a salvar vides. És que no sentiu? No sentiu el personal sanitari que està arriscant les seves vides per nosaltres, que estan llançant un crit desesperat de socors i suplicant la nostra ajuda? On heu deixat el vostre cor?“.

“No se us trenca una mica l’ànima cada vegada que ens donen les dades de compatriotes morts? Més de quatre-cents al dia només durant l’última setmana. Qua-tre. Cents. Que us quedi clar. Gairebé tres mil famílies truncades en una setmana, tres mil famílies trencades per sempre”, reflexiona.

I acaba amb una súplica: “Encara sou a temps d’ajudar a acabar amb això com abans millor. No passeu a la història com aquells desgraciats, irresponsables, egoistes i indesitjables que van perjudicar a tots per una altra copa, un ball o una estona més de festa. No estem per anar de festa. Deixeu-vos de ximpleries i ajudeu”.

Jesús Vázquez carrega contra la gent que no fa cas de les normes / Instagram

Un toc d’atenció al qual afegia una crítica més: “Si fas postureig i treus pit que estàs de festa, no ets cool. Ets ridícul i patètic”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa